Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko номінована на престижну нагороду Lawyer European Awards 2023

Ми раді оголосити, що Sayenko Kharenko номіновано на престижну нагороду Lawyer European Awards 2023 у наступних категоріях:

  • Юридична фірма року: Україна
  • Команда року у сфері фінансового права: Європа

Премія The Lawyer European Awards відзначає видатні досягнення в юридичному секторі вже понад 14 років.

Цей рейтинг визначає провідні юридичні компанії, які діють на європейському ринку, оцінюючи результати їхньої діяльності протягом року. До уваги беруться такі аспекти як досягнення фірми, інноваційність, підтримання клієнтів, розвиток команди, здатність вирішувати виклики ринку, конкурентоспроможність та інші чинники.

Престижна церемонія, у якій візьмуть участь понад 200 керуючих та старших партнерів — представників провідних європейських юридичних фірм, пропонує можливість для налагодження ділових зв’язків. Вона слугує платформою для визнання успіхів юридичних фірм галузі.

Переможці будуть оголошені на церемонії, що відбудеться 23 листопада 2023 року в Лондоні.

З повним списком номінантів можна ознайомитися за посиланням. 

Sayenko Kharenko пишається цим визнанням, яке відображає відданість клієнтам та наше прагнення надавати якісні юридичні послуги. Ми з нетерпінням чекаємо на церемонію нагородження та можливість поспілкуватися з колегами з юридичної спільноти.

Офіційні постачальники послуг