Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko номінована на престижну нагороду EMEA Tax Awards 2023

Sayenko Kharenko номінована на престижну нагороду International Tax Review EMEA Tax Awards 2023 у категоріях:

  • Фірма року у сфері оподаткування в Україні
  • Фірма року у сфері трансфертного ціноутворення
  • Фірма року у сфері непрямого оподаткування

ITR EMEA Tax Awards проводиться щорічно з 2005 року та відзначає видатні досягнення та розробки міжнародних податкових фахівців із регіону Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA) протягом 12 місяців.

Цьогорічна 18-та церемонія вручення нагород відзначить найбільш вражаючі команди та спеціалістів у сфері оподаткування, трансфертного ціноутворення, податкових спорів і непрямих податків у 34 юрисдикціях у всьому регіоні.

Нагороди також відзначають досягнення в технологіях оподаткування, інноваціях, політиці, дотриманні законодавства та звітності, а також у різноманітності, справедливості та інклюзивності.

Переможці будуть оголошені на церемонії, що відбудеться 27 вересня 2023 року в Лондоні, разом зі своїми колегами з Азійсько-Тихоокеанського регіону.

З повним шортлистом можна ознайомитися за посиланням: https://www.internationaltaxreview.com/article/2btvlqfhi3ofe3fek12ps/itr-emea-tax-awards-2023-shortlist-announced

Офіційні постачальники послуг