Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – незмінний партнер Ініціативи Донорства крові на День Святого Валентина

Sayenko Kharenko спільно з Американською торговельною палатою в Україні (АСС) організовують традиційну Ініціативу Донорства крові на День Святого Валентина. Благодійна акція відбудеться 10 лютого 2022 року о 9:00 у Klitschko Expo. Фірма вже четвертий рік поспіль є незмінним партнером АСС в усіх подібних заходах.

«Донорство крові – простий спосіб показати свою любов до ближнього: одна донація рятує до трьох життів. Кров використовують для переливання тим, хто травмувався у дорожньо-транспортній пригоді, матері, яка щойно народила, хворій на рак дитині.  Тому ми долучаємося до популяризації донорського руху в Україні, і намагаємося залучати якомога більше співробітників, клієнтів та колег по ринку до цієї важливої ініціативи» – коментує партнер Володимир Саєнко.

З рекомендаціями та правилами підготовки до здачі крові можна ознайомитися за посиланням:

https://publications.chamber.ua/2021/docs/other/Rules_and_Recomendations.pdf

Зареєструватися на захід можна на сторінці ACC: https://chamber.ua/ua/events/initsiatyva-donorstva-krovi-na-den-sviatoho-valentyna/

Реєстрація для компаній не членів АССhttps://forms.gle/visgjYTehZVUYHdY7

Обов’язково потрібно взяти із собою паспорт та ідентифікаційний код громадянина України. Громадяни інших країн також можуть бути донорами за умови наявності посвідки на проживання в Україні та документа, що посвідчує особу.

Всім учасникам заходу буде запропоновано пройти експрес-тест на антиген на COVID.

Зверніть увагу, що кожен учасник має пред’явити довідку про вакцинацію від COVID або негативний результат ПЛР на COVID (зроблений не пізніше ніж за 72 години до заходу), щоб увійти на місце проведення заходу. Носіння маски є обов’язковим протягом усього заходу.

Офіційні постачальники послуг