Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko має найбільшу кількість визнаних юристів у рейтингу Who’s Who Legal: Fintech & Blockchain 2023 серед українських фірм

Ми раді повідомити, що два партнери Sayenko Kharenko, Михайло Харенко та Назар Чернявський, були визнані світовими лідерами у сфері Fintech & Blockchain авторитетним рейтингом Who’s Who Legal (WWL) у своєму виданні 2023 року. Один із клієнтів Михайла відзначив його як відмінного юриста, що красномовно свідчить про його навички та експертизу в цій галузі.

Окрім цього визнання, Sayenko Kharenko пишається тим, що має найбільшу кількість юристів, відзначених Who’s Who Legal в одній фірмі, що свідчить про нашу виняткову експертизу в цій практиці.

Секція Fintech & Blockchain рейтингу WWL відзначає найдосвідченіших юристів, які консультують стартапи та фінансові установи з питань впровадження блокчейн-рішень. Ці юристи спеціалізуються на дотриманні регуляторних вимог, мобільних платежах, цифрових валютах, краудфандингу, піринговому кредитуванні, захисті даних та кібербезпеці. WWL включив до списку 406 юристів із 355 фірм у 55 юрисдикціях у цій галузі практики.

Це визнання підкреслює виняткову експертизу та досягнення Михайла Харенка та Назара Чернявського, які зарекомендували себе як надійні радники для клієнтів, що стикаються зі складними викликами у сфері Fintech & Blockchain. Їхнє прагнення надавати інноваційні рішення та йти в ногу з останніми тенденціями розвитку принесло фірмі бездоганну репутацію в цьому секторі. Sayenko Kharenko пишається тим, що Михайло Харенко та Назар Чернявський є членами її команди.

Офіційні постачальники послуг