Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник Європейського Фонду Південно-Східної Європи у зв’язку з фінансуванням на суму 5 мільйонів євро, наданим Банку Львів для підтримки сільськогосподарських виробників

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Європейського Фонду Південно-Східної Європи (European Fund for Southeast Europe) у зв’язку з наданням Банку Львів кредиту на суму 5 мільйонів євро в гривневому еквіваленті. Банк використає кредит для надання фінансування у гривні мікро- та малим сільськогосподарським виробникам.

Європейський Фонд Південно-Східної Європи – це фонд фінансування розвитку, ініційований Німецьким банком з розвитку KfW за фінансової підтримки Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини та Європейської Комісії. Фонд використовує капітал, наданий донорськими агентствами, міжнародними фінансовими організаціями та приватними інституційними інвесторами для фінансування мікро- та малих підприємств в цільовому регіоні, який включає Україну.

Банк Львів є регіональним банком з головним офісом у Львові, що надає банківські послуги для малого, середнього бізнесу та приватним клієнтам у Західній Україні.

Команда Sayenko Kharenko складалася з партнера Ігоря Лозенка та юриста Дениса Наконечного.

Офіційні постачальники послуг