Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ЄБРР щодо залучення Укрексімбанком кредиту на суму 50 мільйонів євро

Sayenko Kharenkо виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням кредиту на суму 50 мільйонів євро АТ «Укрексімбанк».

Кредит надається в рамках Програми забезпечення стійкості та засобів для існування ЄБРР та спрямований на фінансову підтримку корпоративних клієнтів і муніципалітетів, які зазнали негативного впливу розв’язаної росією війни в Україні.

Кредит фінансуватиме різні проєкти, які спрямовані на поліпшення операційних, фінансових та екологічних показників клієнтів Укрексімбанку передусім у таких критично важливих секторах, як сільське господарство/продовольча безпека, енергетика, транспорт і виробництво.

Укрексімбанк є одним із провідних банків на ринку України, 100 % акцій якого належать державі.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. Банк інвестував 18,4 мільярда євро в 535 проєктів по всій країні.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка у складі старшого юриста Дениса Наконечного та молодшого юриста Євгена Коваля.

Офіційні постачальники послуг