Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ЄБРР щодо надання кредиту Укргазбанку на суму 25 мільйонів євро в гривневому еквіваленті

Sayenko Kharenko виступила українським юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо надання кредиту Укргазбанку на суму 25 мільйонів євро в гривневому еквіваленті.

Надходження від кредиту Укргазбанк використає для кредитування місцевих малих та середніх підприємств для модернізації технологічних процесів та обладнання, а також впровадження належних підходів у сфері охорони праці та здоров’я. Принаймні 70 % кредиту буде спрямовано на фінансування інвестицій у «зелені» технології.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З моменту початку своєї діяльності в країні у 1993 році ЄБРР взяв на себе сукупні зобов’язання в розмірі майже 14,8 мільярдів євро за 499 проєктами.

Укргазбанк є четвертим найбільшим банком в Україні за розміром активів, а його частка на ринку складає 7 %. Нині він лідирує у фінансуванні об’єктів «чистої» енергетики в Україні.

Партнер Ігор Лозенко очолив команду Sayenko Kharenko, в яку увійшли юрист Денис Наконечний і молодший юрист Олександр Мотін.

Офіційні постачальники послуг