Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ЄБРР щодо надання кредиту на суму 25 мільйонів євро місту Дніпро

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо надання кредиту місту Дніпро в розмірі 25 мільйонів євро в рамках Програми забезпечення стійкості та засобів існування  (Resilience and Livelihoods Framework).

Кредит ЄБРР буде використано для підтримки ліквідності Дніпровської міської ради та її ключових комунальних підприємств. Екстрене фінансування забезпечить безперебійне надання комунальних послуг зростаючому населенню міста.

ЄБРР – найбільший міжнародний фінансовий інвестор в Україні. З початку своєї діяльності в Україні в 1993 році ЄБРР виділив понад 15 мільярдів євро на фінансування проєктів та взяв на себе зобов’язання надати 3 мільярди євро для підтримання економіки країни до кінця 2023 року.

Дніпро, четверте за величиною місто України, є головним центром південно-східної України з населенням близько мільйона осіб.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка в складі старшого юриста Олеся Трачука та юриста Олександра Мотіна.

Офіційні постачальники послуг