Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник у зв’язку зі зміною умов єврооблігацій Укрзалізниці на суму 895 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила українським юридичним радником J.P. Morgan та Dragon Capital, агентів з отримання згоди, у зв’язку зі зміною умов єврооблігацій Укрзалізниці.

Відповідні згоди були отримані від держателів непогашених облігацій участі у позиці Укрзалізниці, а саме облігацій на суму 595 мільйонів доларів США з погашенням у 2024 році та облігацій на суму 300 мільйонів доларів США з погашенням у 2026 році. Успішна операція з управління заборгованістю була насамперед спрямована на подовження терміну погашення облігацій на два роки та запровадження механізму відстрочення купонних платежів, згідно з яким Укрзалізниця може відстрочити здійснення відповідних купонних платежів до 2025 року (з можливістю подальшої капіталізації таких відстрочених сум).

Згідно з повідомленням Укрзалізниці, цей крок дасть змогу компанії знизити навантаження на ліквідність компанії протягом 2023 — 2024 років, а також сприятиме стабільній роботі та безперервним залізничним перевезенням вантажів і пасажирів в умовах воєнного та післявоєнного часу.

Команда Sayenko Kharenko працювала під керівництвом партнера Ігоря Лозенка та складалася з юристів Олеся Трачука, Владислави Міцай, Олександра Мотіна, а також молодшого юриста Євгена Коваля.

Офіційні постачальники послуг