Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник у зв’язку з наданням Україні кредиту на суму еквівалентну 26,3 мільйонам фунтів стерлінгів під гарантію UK Export Finance

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Citibank та UK Export Finance (UKEF) з питань українського права у зв’язку з наданням Україні експортного кредиту на суму еквівалентну 26,3 мільйонам фунтів стерлінгів під гарантію UKEF. Кредитні кошти будуть використані для фінансування реконструкції шести мостів у Київській області в рамках проєкту, спрямованого на відновлення життєво важливих шляхів сполучення поблизу української столиці.

Про надання кредиту було оголошено на Конференції з відновлення України в Лондоні, яка проводилась з метою зближення державного і приватного сектору та розвитку дискусії щодо прискорення та підтримки зусиль України щодо відновлення.

Партнер Антон Коробейніков прокоментував угоду: «Ця трансакція стала можливою завдяки величезній самовіддачі всіх залучених сторін. Її важливість стосується не лише професійних аспектів, а свідчить про непохитну підтримку України та її суспільства на всіх рівнях. Ми вдячні UKEF, Сітібанку, Міністерству фінансів України та їхнім командам за вагому роль у реалізації цього проєкту. Ми також вдячні Ashurst за юридичну підтримку Сітібанку та UKEF з питань іноземного права – співпраця з висококваліфікованою командою, що володіє специфічним для України досвідом в угодах такого роду, була справжнім задоволенням».

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Антона Коробейнікова у складі старшого юриста Олеся Трачука та юристів Владислави Міцай і Олександра Мотіна.

Офіційні постачальники послуг