Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник у зв’язку з дебютним випуском єврооблігацій Укравтодору на суму 700 мільйонів доларів США

Sayenko Kharenko виступила українським юридичним радником J.P. Morgan, Dragon Capital і Укрексімбанку, менеджерів випуску єврооблігацій на суму 700 мільйонів доларів США Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодор). Облігації підлягають погашенню в 2028 році з амортизаційними платежами починаючи з 2026 року.

Залучені від випуску кошти підуть на фінансування проєктів із будівництва і ремонту доріг, якими управляє Укравтодор. За результатами прайсингу купон випуску склав 6,25 %, що є найнижчим показником для суверенних і квазісуверенних випусків для України за останнє десятиліття. Ця угода також знаменує собою перший прямий випуск єврооблігацій, здійснений українським органом влади під державну гарантію.

Партнер і CEO Sayenko Kharenko Назар Чернявський коментує: «Для нашої команди велика честь бути частиною дебютного випуску єврооблігацій Укравтодору, який також є новаторською і рекордною угодою для України. Це важливе досягнення для програми «Велике будівництво», і ми сподіваємося, що даний випуск закладе підґрунтя для нових інвестицій в українські інфраструктурні проєкти».

Команду Sayenko Kharenko, яка працювала над проєктом, очолював партнер Ігор Лозенко, в її склад входили юристи Олесь Трачук, Владислава Міцай, молодший юрист Олександр Мотін і старший юрист із податкових питань Антон Керімов- Вараницький.

Офіційні постачальники послуг