Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник компанії AbbVie у процесі отримання дозволу АМКУ на придбання компанії Allergan за 63 мільярди доларів США

Команда практики конкурентного права Sayenko Kharenko виступила юридичним радником AbbVie Inc. з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання Allergan plc за допомогою операції з грошовими коштами та акціями на суму близько 63 мільярдів доларів США. Операція була успішно завершена 8 травня 2020 року після отримання всіх необхідних дозволів регулюючих органів.

AbbVie – глобальна науково-дослідницька біофармацевтична компанія, діяльність якої спрямована на розробку інноваційної терапії для лікування деяких із найбільш складних захворювань у світі. Місія компанії – використовувати експертизу, досвід відданих справі працівників і унікальний підхід до інновацій для розвитку і виведення на ринок передових методів лікування, в першу чергу, в області імунології, онкології, вірусології та неврології.

Allergan – міжнародний фармацевтичний лідер, який спеціалізується на розробці, виробництві та комерціалізації фірмових фармацевтичних, апаратних, біологічних, хірургічних і регенеративних медичних продуктів для пацієнтів по всьому світу. Allergan працює у понад 100 країнах світу.

До команди практики конкурентного права Sayenko Kharenko, яка працювала над проєктом, входили партнер Валентина Гвоздь, старший юрист Анастасія Боднар і юрист Сніжана Савка.

Офіційні постачальники послуг