Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник Канади у зв’язку з наданням Україні кредиту на суму 2,4 мільярда канадських доларів

Sayenko Kharenko виступила українським юридичним радником уряду Канади у зв’язку з наданням Україні кредиту на суму 2,4 мільярда канадських доларів. Кредит надається з терміном погашення в 10 років через адміністрований рахунок Міжнародного валютного фонду (МВФ) для зарахування коштів від країн-донорів. Завдяки цьому фінансуванню загальна сума економічної, військової, гуманітарної та іншої підтримки, виділеної Україні з боку Канади починаючи з лютого 2022 року, становитиме понад 8 мільярдів канадських доларів.

Партнер Ігор Лозенко коментує: “Ми раді бути причетними до цього знакового фінансування, що знаменує один з найбільших двосторонніх кредитів, наданих Україні за весь час. Sayenko Kharenko пишається тим, що залишається надійним українським юридичним радником Канади”.

Команда Sayenko Kharenko працювала над проєктом під керівництвом партнера Ігоря Лозенка у складі юристів Олеся Трачука та Олександра Мотіна.

Офіційні постачальники послуг