Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник Elementum Energy із питань придбання частки в проєкті Лиманської ВЕС

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником Elementum Energy Limited щодо придбання контрольної частки в ТОВ «Лиманська вітроелектростанція» у Ukraine Power Resources. ТОВ «Лиманська вітроелектростанція» є проєктною компанією, яка має на меті створення вітропарку потужністю понад 100 МВт поблизу Одеси. Проєкт буде розроблено у співпраці з Ukraine Power Resources, яка залишається міноритарним учасником.

Участь Sayenko Kharenko у супроводі цієї угоди включала юридичну підтримку переговорів та укладення договору купівлі-продажу та акціонерного договору та допомогу в завершенні угоди.

Elementum Energy є найбільшим міжнародним інвестором у сектор відновлюваної енергетики в Україні. Сьогодні у володінні та експлуатації компанії знаходяться 28 сонячних електростанцій загальною встановленою потужністю 536 МВт та вітрова електростанція потужністю 40 МВт, а також додаткові 60 МВт вітрової потужності наразі на стадії будівництва.

Ukraine Power Resources — американська компанія, заснована Пітером А. Гішем і Джеффрі Берліном, яка розробляє проєкти у сфері відновлюваної енергетики та її зберігання В Україні. Через своїх афілійованих осіб вона успішно розвинула потужності загальним обсягом більш ніж 2,4 ГВт на ВЕС та 600 МВт на СЕС у семи країнах світу.

До команди Sayenko Kharenko входили партнер Олександр Ніколайчик, старший юрист Михайло Гринишин та юрист Заріна Халімон.

Офіційні постачальники послуг