Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник Avenga із питань придбання Perfectial Group

Sayenko Kharenko виступила юридичним радником з питань українського права міжнародної технологічної групи Avenga у зв’язку з придбанням Perfectial Group.

З придбанням української технологічної компанії Perfectial Group до команди Avenga приєднуються 500 інженерів та UX-спеціалістів, які допомагатимуть задовольняти дедалі більші потреби клієнтів та ще швидшими темпами розширювати спектр послуг на світовому ринку. В рамках своєї довгострокової стратегії Avenga цим новим альянсом демонструє свою мету похитнути традиційний ринок ІТ-послуг і стати одним із його провідних гравців.

Avenga – технологічний партнер, який розробляє стратегічні та інженерні рішення, покращує обслуговування клієнтів, надає послуги з управління та програмні продукти сотням всесвітньо відомих клієнтів, включно з ABB, Volvo та Credit Suisse. Маючи майже 3 500 професіоналів і понад 20 років досвіду у сферах ІТ та цифрових трансформацій, компанія налічує загалом 27 офісів у Європі, Азії та США. Avenga підтримується фондами під управлінням Oaktree Capital Management L.P. і Cornerstone Investment Management для подальшого розширення.

Команда Sayenko Kharenko забезпечила комплексний юридичний супровід трансакції з питань українського права та тісно співпрацювала з Allen & Overy, головним юридичним радником Avenga, із залученням юристів Allen & Overy з офісів у Франкфурті, Дюссельдорфі, Люксембурзі та Нью-Йорку.

Команду Sayenko Kharenko з питань корпоративного права та M&A, яка працювала над трансакцією, очолювала старший юрист Оксана Даскалюк за підтримки старшого юриста Тимура Енхбаяра, юристів Костянтина Заблоцького та Дар’ї Карленко, а також молодших юристів Андрія Олійника та Назарія Пилипчука. Партнер практики корпоративного права та M&A Олександр Ніколайчик займався стратегічним управлінням та консультуванням щодо проєкту. Партнер Володимир Саєнко, за підтримки старшого юриста Ігоря Помаза, консультував з питань антимонопольного права. Радник Олег Климчук, за підтримки юриста Івана Чопика та помічника юриста Анастасії Сафонової, консультував з питань інтелектуальної власності. Старший юрист Антон Керімов-Вараницький, під стратегічним керівництвом партнера Світлани Мусієнко, консультував щодо питань оподаткування.

Офіційні постачальники послуг