Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko – юридичний радник ADM, Bunge, Cargill, COFCO, Louis Dreyfus Company і Glencore Agriculture у рамках отримання дозволу на концентрацію для створення спільного підприємства з метою модернізації глобальних операцій із торгівлі сільськогосподарськими товарами

Sayenko Kharenko виступила в якості українського юридичного радника для ADM, Bunge, Cargill, COFCO, Louis Dreyfus Company і Glencore Agriculture при отриманні дозволу Антимонопольного комітету України (АМКУ) на створення спільного підприємства, яке розробляє незалежну і надійну цифрову платформу для забезпечення ефективності післяпродажних операцій для учасників агропромислових ринків.

Платформа повинна підвищити безпеку, надійність, ефективність і прозорість завдяки використанню більш сучасного цифрового підходу за рахунок оцифрування процесів роботи з договорами, рахунками і оплатами, які здійснювалися в ручному режимі.

Після поглибленого дослідження ринку, ініційованого АМКУ, сторони представили комітету добре структуровані і вагомі аргументи, які доводять відсутність будь-яких антиконкурентних ефектів. Проаналізувавши ринкові дослідження і реакцію учасників ринку, АМКУ погодився з висновками та заключеннями сторін і своєчасно надав дозвіл на угоду.

До складу команди практики конкурентного права Sayenko Kharenko, яка працювала над проєктом, входили старший юрист Анастасія Боднар і юрист Сніжана Савка під керівництвом партнера Максима Назаренка.

Офіційні постачальники послуг