Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko долучилася до підписання Ukraine Business Compact 2023

13 червня 2023 року Sayenko Kharenko долучилася до підписання Принципів довгострокового сталого економічного відновлення України – Ukraine Business Compact 2023. Підписання Принципів відбулося під час заходу «Від принципів до дій: на шляху до Ukraine Recovery Conference 2023», організованому Глобальним договором ООН в Україні.

Метою підписання Принципів є посилення підтримки діловими колами миру в Україні та викладення спільних очікувань щодо успіху зусиль з відновлення країни.

Подія об’єднала лідерів та зацікавлених сторін української бізнес-спільноти для визначення ключових викликів і можливостей економічного відновлення і подальшого зростання України в післявоєнний період. Понад 30 українських компаній було залучено до цього високорівневого заходу.

Офіційна презентація Принципів відбудеться наступного тижня в Лондоні на Конференції з питань відновлення України (URC 2023).

Офіційні постачальники послуг