Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Sayenko Kharenko, Благодійний фонд «Дихай» та Американська торговельна палата в Україні провели спільну ініціативу з донорства крові на День Святого Валентина

17 лютого 2023 року Sayenko Kharenko, Благодійний фонд «Дихай» та Американська торговельна палата в Україні провели п’яту щорічну спільну ініціативу з донорства крові, присвячену Дню Святого Валентина.

Захід зібрав 67 донорів, які здали понад 30 літрів крові. Ці результати можуть врятувати до 200 життів. Організатори заходу висловлюють велику вдячність усім донорам за участь у цій важливій ініціативі та партнерам за запрошення.

«Ми раді, що маємо можливість продовжувати подібні ініціативи разом з Американською Торговельною Палатою в Україні навіть такі складні для країни часи. Ми переконані,, що донорство крові – можливість для кожного з нас зробити щось надзвичайно важливе для інших. Незалежно від того, хто ви є і які маєте можливості, ваша кров може стати промінцем надії для тих, хто потребує  допомоги», – коментує Альона Онищенко, директор з маркетингу та розвитку Sayenko Kharenko, операційна лідерка БФ «Дихай».

Донорство крові – велика милосердна справа, що допомагає людям в біді та дає надію на одужання. Організатори сподіваються, що такі ініціативи будуть продовжуватися.

Офіційні постачальники послуг