Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ринок харчової продукції: особливості роботи в змінених умовах

Ринок харчової продукції: особливості роботи в змінених умовах

Арцінгер продовжує надавати юридичну підтримку своїм клієнтам навіть в умовах пандемії та кризових явищ в економіці. Ми активно працюємо над усіма проектами, попередньо вживши всіх можливих заходів щодо мінімізації ризику поширення коронавірусу: перехід на віддалену роботу, переведення зустрічей в онлайн-формат; для наших клієнтів створено інформаційний канал Challenges 2020, що містить ключові новини та поради для наших клієнтів у різних індустріях.

Послідовно дотримуючись принципу клієнтоорієнтованості, ми також допомагаємо нашим клієнтам прогнозувати вплив подій, які наразі відбуваються, на їх бізнес (окремо за кожною індустрією, з якою ми працюємо). Оскільки команда Арцінгер впродовж багатьох років надає підтримку компаніям харчового сектору, а також враховуючи нинішню кризову ситуацію, викликану пандемією, та, відповідно, економічний спад, ми прийняли рішення підготувати низку рекомендацій щодо можливих дій в нових умовах.

Завантажити повний текст інформаційного листа

Сподіваємося, ця інформація буде для Вас корисною.

Офіційні постачальники послуг