Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Розвиток навичок майбутніх фермерів для сталого виробництва продовольства

Колонка до Всесвітнього дня навичок молоді, 15 липня

Автор: Андре Негрейрос, керівник комерційного підрозділу Центральна та Східна Європа Corteva Agriscience

Майбутнє сільського господарства є основною темою для обговорення серед фермерів, сільськогосподарських компаній, урядів та науково-дослідницьких установ, які шукають інноваційні рішення для розв`язання проблем зміни клімату, продовольчої безпеки та впровадження сталих методів ведення сільського господарства. Проводиться багато наукових досліджень, реалізуються економічні та екологічні заходи, але разом з тим в фокусі нашої уваги має залишатися важлива частина цього пазлу: наступне покоління фермерів. Надання молоді необхідних навичок та знань є ключем до задоволення майбутніх потреб, та інвестиції в сільськогосподарську освіту та інновації — це шлях до того, щоб дати можливість новому поколінню фермерів трансформувати наші продовольчі системи та сприяти збереженню довкілля.

Сільське господарство — це діяльність, де різні покоління мають можливість працювати разом, де сім'ї передають накопичені роками знання молоді, яка продовжуватиме створювати історію сільського господарства в усьому світі. Як міжнародна науково-дослідницька компанія, Corteva Agriscience співпрацює з близько 10 мільйонами фермерів та клієнтів у 125 країнах світу, і ця позиція дає нам змогу безпосередньо спостерігати реальний стан справ в полях. Оскільки нагальна потреба у сталому виробництві харчових продуктів зростає з кожним днем, важливість виховання нового покоління обізнаних та кваліфікованих фермерів ніколи не була такою критичною. Сила досвіду та традицій поєднується зі свіжим та інноваційним мисленням. Можливості стажування, які Corteva надає молодим талантам по всьому світу, дають їм шанс розвинути навички, що виходять за межі суто агрономічних знань, і які матимуть вирішальне значення для процвітання майбутніх працівників сільського господарства:

  • Обізнаність в технологіях. На полі, в повітрі або у віртуальній хмарі існує безліч нових і захопливих способів виробляти більше продовольства, використовуючи менше ресурсів. Деякі з цих інновацій можуть трансформувати або навіть докорінно змінити сільське господарство майбутнього, підвищуючи ефективність, стійкість і продуктивність аграрного бізнесу.
  • Адаптивність та стійкість. Здатність пристосовуватися до змін є ключової в сільському господарстві, і в цьому постійно мінливому світі вона має важливе значення. Передбачення ризиків, впровадження проактивних методів управління, постійне навчання та адаптація до нової інформації, умов та потреб — це шлях, який дозволяє фермерам впевнено орієнтуватися в умовах невизначеності, забезпечуючи стале виробництво харчових продуктів та роблячи свій внесок у глобальну продовольчу безпеку.
  • Комунікація та співпраця. В умовах все більш взаємопов'язаного глобального ринку чітка комунікація та відкрита взаємодія між зацікавленими сторонами гарантує, що фермери зможуть орієнтуватися в динаміці міжнародної торгівлі, виступати за аграрну політику, яка підтримує виробництво, та створювати альянси, які підвищують продуктивність сільського господарства та покращують екологічну безпеку.
  • Залучення громад. Побудова відносин з місцевими громадами має бути чимось більшим, ніж залучення людей, які живуть поруч, до трудової діяльності чи прямий доступ до ринку. Це означає сприяння прозорості сільськогосподарських практик, співпрацю з місцевими природоохоронними організаціями, підтримку ініціатив у сфері охорони здоров'я та освіти, а також сприяння загальному добробуту громади. Це ключ до побудови довіри, зміцнення партнерських відносин і демонстрації реальних довгострокових зобов'язань перед суспільством.

Опанувавши ці навички, наступне покоління працівників сільського господарства зможе забезпечити подальше процвітання галузі як наріжного каменю сталого розвитку та продовольчої безпеки в усьому світі. Культивування цих знань вимагає узгоджених зусиль не лише від навчальних закладів, а й від політиків та самого аграрного бізнесу. Інвестуючи в цільові освітні програми або забезпечуючи відповідне стажування на місцях, ми можемо гарантувати, що фермери-початківці отримають навички, необхідні для досягнення успіху в аграрному ландшафті, що стрімко розвивається.


Про Corteva Agriscience

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) — це глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка поєднує провідні інновації в галузі, активну взаємодію з клієнтами та оперативне виконання, щоб вигідно надавати рішення для найактуальніших світових проблем сільського господарства. Corteva створює вигідні ринкові переваги завдяки своїй унікальній стратегії дистрибуції, а також збалансованому та глобально різноманітному поєднанню насіння, засобів захисту рослин, цифрових продуктів і послуг. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне максимізувати продуктивність для фермерів, одночасно співпрацюючи з зацікавленими сторонами в усій продовольчій системі, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® SM Торгові марки та знаки обслуговування Corteva Agriscience та її афілійованих компаній.

Контакт для медіа:

Анна Бабіч, менеджерка з корпоративних комунікацій Corteva Agriscience в Центральній та Східній Європі та Туреччині

Mob: +38 050 418 2597

Anna.Babich@Corteva.com

Офіційні постачальники послуг