Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Розширений доступ до Київстар ТБ та добірка фільмів, що натхненні здобутками жінок

Київстар ТБ у період з 7 до 10 березня 2024 року надає доступ до контенту платформи без додаткової плати, щоб українці змогли легально переглянути улюблені фільми, серіали, мультфільми та шоу. Також платформа підготувала добірку фільмів, що вкотре показують здобутки жінок у різних галузях, а ще порушують гострі соціальні теми. 

Вільний доступ до платформи кіно та телебачення* буде доступний для всіх користувачів, незалежно від того, чи вони вперше користуватимуться Київстар ТБ, або вже є активними користувачам. Так само немає значення, яким мобільним оператором  чи інтернет-провайдером користується глядач. Щоб отримати доступ до Київстар ТБ, нові користувачі повинні просто авторизуватись на платформі, вказавши номер телефону.

Сьогодні на платформі доступно понад 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу та 400 телеканалів. Київстар ТБ у своїй VOD-бібліотеці має також багато важливих українських стрічок, у тому числі тих, що номіновані світовими кінопреміями. Також, на платформі доступні стрічки відомих кінокомпаній Warner Bros., Disney, Paramount. А у 2024-му році відеобібліотека поповниться фільмами та серіалами нових всесвітньо відомих кіностудій.

Фільми на Київстар ТБ про жінок, що надихають

«Барбі» й досі у ТОПі найпопулярніших фільмів 2023-го року. Режисерка Ґрета Ґервіг у стрічці поєднала питання сексуалізації, фемінізму, патріархату, трендів, депресії, наслідування ідеальності та розвінчування міфів про неї, про пошук себе у цьому світі!

«Приховані фігури» – неймовірна, досі нерозказана історія Кетрін Джонсон, Дороті Вон та Мері Джексон, блискучих афроамериканок, які працювали в NASA та робили наукові розрахунки для однієї з найвеличніших операцій в історії — запуску астронавта Джона Гленна на орбіту. Це видатне досягнення, що відродило національну гідність американців, змінило розстановку сил у Космічній Гонці та розбурхало увесь світ.

«Коко до Шанель» – екранізована біографія, що розповідає про легендарну особистість — дизайнерку Коко Шанель. Сюжет зосереджений на часі, коли вона ще не була знаменитою законодавицею мод, яка одягнула жінку в чоловічий костюм і маленьку чорну сукню, і звалася Габріель Шанель.

Більше фільмів у Telegram-каналі Київстар ТБ.

Офіційні постачальники послуг