Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Результати дослідження «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні»

Sayenko Kharenko презентує результати опитування керівників і власників середнього і великого бізнесу в Україні «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні».

Це дослідження зроблене Sayenko Kharenko, спільно з SK Security та Європейською Бізнес Асоціацією (ЄБА), за підтримки АПКБУ, ASIS Ukraine та ФРУ у вересні 2023 року.

У цьогорічному опитуванні брало участь понад 100 респондентів – представників української бізнес-спільноти. Результати дослідження були проаналізовані командою аналітиків і представлені в зручному для подальших аналізу й обробки форматі.

«2023 року ми відновили нашу традицію, яку заклали три роки тому. Оцінка безпеки бізнесу 2023 — унікальна. Багато бізнес-зв’язків порушено, низка бізнесів так і не змогла оговтатися від війни, низка бізнесів переїхали зі сходу та півдня країни на захід України, а низка бізнесів, навпаки, впевнено рушили до Європи, відкриваючи свої офіси, майданчики, виробництво та логістику, завойовуючи нові ринки. Український бізнес пережив зиму 2022/2023 та продовжує впевнено нарощувати свої оберти, знаходячи нові ніші для розвитку та активно працюючи з державою на оборонних замовленнях», – коментує результати дослідження Сергій Погребной, партнер Sayenko Kharenko.

Детальніше з результатами опитування можна ознайомитися за посиланням.

Офіційні постачальники послуг