Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Рекордна кількість експертів з арбітражу INTEGRITES отримали індивідуальне визнання Who’s Who Legal 2021

Міжнародний рейтинг Who’s Who Legal: Arbitration 2021 відзначає трьох арбітражних експертів INTEGRITES з 12 рейтингованих у цій сфері в Україні. Це рекордна кількість юристів з однієї фірми, які отримали індивідуальне визнання в українській юрисдикції.

Партнер Олена Перепелинська та радник Сергій Уваров кілька років поспіль відзначаються рейтингом у категорії Arbitrators and Counsels та Future Leaders-Non-Partners відповідно. Цього року старший юрист Кристина Хріпкова вперше увійшла до рейтингу у категорії Future Leaders-Non-Partners.

Команда міжнародного арбітражу INTEGRITES – одна з лідерів українського юридичного ринку, що підтверджується визнанням міжнародних рейтингів The Legal500 EMEA, Chambers Global, Chambers Europe, Best Lawyers. У 2020 році команда увійшла до GAR100, списку найкращих у світі юридичних фірм у сфері арбітражу.

Who’s Who Legal – міжнародний юридичний довідник, який відзначає 24,000 провідних юристів по всьому світу та 2,500 консультантів у більш ніж 150 юрисдикціях. Who’s Who Legal: Arbitration – довідник, в якому відзначаються арбітри та судові експерти.

Офіційні постачальники послуг