Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступили юридичним радником Американської Корпорації Розвитку (DFC), Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) та Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (EBRD) щодо надання паралельних кредитів на загальну суму до 480 млн. доларів США групі МХП

Ми виступили юридичним радником Американської Корпорації Розвитку (DFC), Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) та Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (EBRD) щодо надання паралельних кредитів на загальну суму до 480 млн. доларів США групі МХП.

Це одне з найбільших фінансувань в історії агробізнесу в Україні. Інвестиції допоможуть зміцненню української економіки та сприятимуть глобальній та українській продовольчій безпеці.

У складі Redcliffe Partners над проєктом працювали Олексій Сошенко, керуючий партнер, Севастіан Вікторук, юрист, та Артем Михайлик, помічник юриста.

Офіційні постачальники послуг