Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступила радником SABIC для отримання дозволу АМКУ на концентрацію у зв’язку з найбільшою M&A угодою на Близькому та Середньому Сході

Redcliffe Partners виступила радником SABIC для отримання дозволу АМКУ на концентрацію у зв’язку з найбільшою M&A угодою на Близькому та Середньому Сході

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Saudi Basic Industries Corporation (SABIC) для отримання дозволу АМКУ на концентрацію у зв’язку із продажем 70 % акцій SABIC компанії Saudi Arabian Oil Company (Saudi Aramco). Вартість транзакції оцінюється в 69,1 млрд доларів США. Продавцем акцій був Фонд державних інвестицій Королівства Саудівська Аравія.

Це найбільша за вартістю M&A угода в історії Королівства Саудівська Аравія та Середнього Сходу.

Команда Redcliffe Partners, яка працювала над транзакцією, включала партнера Анастасію Усову, старшого юриста Наталію Ковальову та юриста Тетяну Смурову.

SABIC є світовим лідером з виробництва різноманітної хімічної продукції зі штаб-квартирою в м. Ер-Ріяд, Королівство Саудівська Аравія. SABIC має виробничі потужності в глобальних масштабах в Америці, Європі, на Близькому Сході та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Зокрема, компанія виробляє хімічні речовини, високоякісний пластик та пластик для широкого застосування, агро добрива та метали. SABIC здійснює діяльність більш ніж у 50-ти країнах світу та налічує понад 33 000 працівників.

Saudi Aramco є провідним виробником енергії та хімічної продукції. Saudi Aramco здійснює діяльність на трьох найбільших світових енергетичних ринках: в Азії, Європі та Північній Америці, та налічує понад 70 000 працівників у всьому світі.

Офіційні постачальники послуг