Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступила юридичним радником ЄБРР щодо договору про участь у розподілі ризиків з Піреус Банком в Україні

Redcliffe Partners виступила юридичним радником ЄБРР щодо договору про участь у розподілі ризиків з Піреус Банком в Україні на загальну суму 10 мільйонів євро.

ЄБРР розподілить ризики за належними індивідуальними кредитами, що надаються Піреус Банком українським компаніям. Щоб кваліфікуватись "належними", позичальники повинні дотримуватися високих стандартів ведення бізнесу, здійснювати свою діяльність добросовісно, ефективно та з врахуванням найкращих інженерних, фінансових та бізнес-практик. Розподіл ризиків допоможе збільшити розмір та строк кредитів, які Піреус Банк надає малому і середньому бізнесу по всій країні.

Поняття розподілу ризику порівняно нове для українського права. Саме тому, для належної реалізації проекту в Україні команда Redcliffe підготувала договір про участь у розподілі ризику, у якому були імплементовані складні українські правові конструкції. В процесі транзакції юристи Redcliffe також аналізували питання цивільного права, банківських резервів, та адаптували стандартні для ЄБРР договірні положення до проектів місцевих типових кредитних договорів Піреус Банку.

Команда Redcliffe включала керуючого партнера Олексія Сошенка, старшого юриста Олесю Михайленко та юриста Едуарда Оленцевича.

Офіційні постачальники послуг