Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Jakala у зв’язку з одним із найбільших придбань в секторі цифрових послуг в Європі у 2023 році

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Jakala S.p.A. S.B., компанії, яка входить до групи портфельних компаній компанії Ardian, провідного європейського незалежного фонду прямих інвестицій, щодо трансакції з придбання FFW, данської компанії, що спеціалізується на маркетингових стратегіях.

Зокрема, Redcliffe Partners провела юридичний аудит українських дочірніх компаній FFW та надала консультації з питань українського корпоративного та трудового права, а також з питань у сфері нерухомості.

Ця угода є важливою для світового ринку M&A та є стратегічною для бізнесу компанії Jakala у секторі цифрових послуг. Відтепер компанія має офіси в більше ніж 20 країнах світу та збільшила штат співробітників з 2 000 до майже 3 000 осіб, чим суттєво посилила свою світову присутність, а її загальний оборот перевищив 500 мільйонів євро.

До складу нашої команди, що консультувала транзакцію, входили Альберт Сич, партнер, Наталія Герус, радниця, Катерина Желтова, юристка, Леся Василенко, юристка, та Георгій Смірнов, помічник юриста.

Щоб дізнатися більше про Jakala, будь ласка, відвідайте https://www.jakala.com/.

Офіційні постачальники послуг