Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Citibank Ukraine у зв’язку з наданням кредиту МХП

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Citibank Ukraine у зв’язку з наданням кредиту МХП

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Citibank Ukraine у зв'язку з наданням кредиту на суму до 30 мільйонів доларів компанії ПАТ "Миронівський хлібопродукт" ("МХП"), одному з найбільших українських виробників та експортерів сільськогосподарської продукції та м'яса птиці.

Кредит буде використано для фінансування потреби МХП в оборотному капіталі. Кредитна документація була узгоджена та підписана в період карантинних обмежень в Україні, що може слугувати прикладом того, що бізнес-процеси продовжують працювати, незважаючи на такі обмеження.

Роль Redcliffe Partners в транзакції включала підготовку та ведення переговорів щодо кредитної угоди, підготовку документів забезпечення, проведення перевірки корпоративних погоджень позичальників та майнових поручителів, а також видачу українського юридичного висновку.

Наша команда складалася з керуючого партнера Олексія Сошенка, старшого юриста Олесі Михайленко та юриста Едуарда Оленцевича.

Офіційні постачальники послуг