Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners виступила юридичним радником Arçelik у зв’язку зі створенням Beko Europe

Redcliffe Partners рада повідомити, що ми виступили українським юридичним радником Arçelik A.Ş., світового лідера з виробництва побутової техніки та споживчих товарів тривалого користування.

Ми забезпечили успішний супровід з питань українського права щодо заснування спільного підприємства між дочірньою компанією Arçelik, Beko B.V., та дочірньою компанією Whirlpool Corporation, Whirlpool EMEA Holdings LLC, що мало своїм результатом створення нової окремої компанії Beko Europe.

Це нове підприємство, виходячи з обсягів виробництва у 2023 році, наразі є найбільшим в Європі у секторі великої побутової техніки, налічує понад 20 000 працівників та 11 виробничих майданчиків, випускаючи приблизно 24 мільйони одиниць побутової техніки щороку.

Транзакція охоплювала понад 20 юрисдикцій, що вимагало комплексного розуміння різноманітних правових аспектів. Наша участь була зосереджена на структуруванні української частини транзакції та повному супроводі її реалізації в Україні.

До складу нашої команди, що працювала над транзакцією, входили Альберт Сич, партнер та керівник практики корпоративного права, Катерина Желтова, юристка, Захар Кимберський, юрист, та Георгій Смірнов, молодший юрист.

Для отримання додаткової інформації про цю угоду перейдіть за посиланням https://www.arcelikglobal.com/en/company/press-room/press-releases/arcelik-launches-beko-europe-a-leading-provider-of-sustainable-home-appliances-in-europe/.

Офіційні постачальники послуг