Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners вітає нового партнера Сергія Ігнатовського

Redcliffe Partners вітає нового партнера Сергія Ігнатовського

Redcliffe Partners раді повідомити про те, що Сергій Ігнатовський приєднується до партнерського складу нашої фірми для підсилення експертизи у сфері реструктуризацій та вирішення спорів.

Сергій є одним з провідних українських професіоналів, які спеціалізуються на боргових та корпоративних реструктуризаціях та складних судових процесах. Його професійний досвід дуже різноманітний. Раніше Сергій багато років працював партнером провідних українських юридичних фірм, а також головним юридичним радником Метінвесту, одного з найбільших виробників сталі та залізорудної сировини в Центральній та Східній Європі.

У 2016 році комітет кредиторів групи Мрія Агрохолдинг призначив Сергія на посаду головного юридичного радника групи. На цій посаді Сергій відповідав за реалізацію унікальної та безпрецедентної реструктуризації групи, яка була необхідна у зв'язку з дефолтом групи за боргом у розмірі 1,3 мільярди доларів США. Як головний юридичний радник Сергій супроводжував ведення сотень судових процесів та десятків банкрутств по всій Україні, а також консультував комітет кредиторів щодо подальшого продажу групи стратегічному інвестору.

У 2019-2020 роках Сергій працював на посаді заступника Голови Фонду державного майна України та відповідав за корпоративне управління державними підприємствами.

Олексій Сошенко, керуючий партнер Redcliffe Partners, коментує: “Досвід Сергія як головного юридичного радника найбільших українських компаній, у поєднанні з фантастичним досвідом реалізації найбільш складних проектів, вдало доповнить можливості фірми та значно розширить наш спектр послуг для клієнтів. Ми раді вітати Сергія у нашій фірмі”.

Сергій додає: “Раніше ми спільно працювали над продажем групи Мрія Агрохолдинг, де Redcliffe Partners виступала у ролі юридичного радника покупця, і робота команди були надзвичайною. Фірма здобула репутацію найвищого рівня, надаючи консультації щодо найвизначніших проектів в Україні та пропонуючи першокласні послуги для клієнтів, тому цей новий етап є захопливим для мене. Я з нетерпінням чекаю співпраці з командою та впевнений, що зможу допомогти клієнтам вирішити проблеми, подібні до тих, з якими я зіштовхувався під час роботи у Мрії, Метінвесті та кількох інших найбільших корпораціях України”.

Офіційні постачальники послуг