Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Redcliffe Partners повідомляє про підвищення до позиції радників

Redcliffe Partners раді повідомити про підвищення старших юристів Наталії Герус та Дениса Медведєва до посад радників, таким чином посилюючи практики корпоративного та антимонопольного права відповідно.

Наталія Герус має понад 10 років досвіду консультування українських та іноземних клієнтів. Основною спеціалізацією Наталії є корпоративне право та M&A. Її значний досвід включає юридичний супровід проведення IPO, структурування міжнародних угод щодо  продажу та придбання бізнесу та бізнес-активів, консультування з питань фінансування та реструктуризації, різноманітних регуляторних питань, включаючи отримання необхідних погоджень, дозволів та ліцензій тощо. Серед клієнтів Наталії – відомі міжнародні та українські компанії та інституції, такі як EBRD, European Investment Bank, Arawak Energy Ukraine B.V., Shell, Mondelēz, Meyer Bergman, Valinor, Vitmark та ін.

Денис Медведєв має понад 8 років досвіду консультування міжнародних та українських компаній з питань конкуренційного  права. Його головний фокус – отримання дозволів АМКУ на концентрації та узгоджені дії, включаючи дозволи для злиттів і поглинань, створення спільних підприємств у різних сферах, закупівельних союзів та спільних ініціатив компаній-конкурентів у сфері екології та сталого розвитку. Також Денис регулярно консультує клієнтів щодо таких аспектів конкуренційного права  як вертикальні відносини між суб’єктами господарювання, а також захист від недобросовісної конкуренції. Серед клієнтів Дениса, зокрема компанії:Bayer, Frulact, Louis Dreyfus, MHP, Mondelēz, Sanofi.

Керуючий партнер Redcliffe Partners Олексій Сошенко коментує: “Ми, Redcliffe Partners, пишаємося тим, що маємо у своїй команді справжніх професіоналів у юридичній сфері, які розвивають свій талант та практичний досвід для надання першокласних послуг нашим клієнтам навіть у такі важкі часи для нашої країни. Двоє старших юристів фірми отримали підвищення до позиції радника. Ми вітаємо Наталію та Дениса й дякуємо їм за відданість, стійкість та професіоналізм.”

Офіційні постачальники послуг