Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Радника Олексія Столяренка переобрано співголовою Комітету з інтелектуальної власності Американської торговельної палати в Україні

КиївУкраїна, 29 березня 2021 року — Олексія Столяренка, радника практики права інтелектуальної власності та голову галузевої групи з інформаційних технологій, медіа і телекомунікацій київського офісу Baker McKenzie, було переобрано співголовою Комітету з інтелектуальної власності Американської торговельної палати в Україні.

"Для мене велика честь бути переобраним співголовою Комітету з інтелектуальної власності ще на рік. Я продовжу допомагати та підтримувати поточну реформу системи інтелектуальної власності, забезпечуючи, щоб інтереси членів Комітету та спільноти власників прав інтелектуальної власності в цілому були враховані Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Українським інститутом інтелектуальної власності (Укрпатентом) та іншими державними органами в галузі інтелектуальної власності", — коментує Олексій Столяренко щодо обрання на цю посаду.

Діяльність Комітету з інтелектуальної власності спрямована на сприяння розробці ефективних комплексних регуляторних та інституційних механізмів, пов'язаних із захистом та охороною прав інтелектуальної власності, а також розвитку інновацій в Україні та реалізації її творчого потенціалу.

Офіційні постачальники послуг