Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Про важливість відмови від використання російських облікових систем як запорука перемоги України у кіберпросторі

Про важливість відмови від використання російських облікових систем як запорука перемоги України у кіберпросторі

Кабінет Міністрів схвалив зміни до закону «Про санкції», які визначають заборону використання юридичними особами на території України програмних продуктів, які походять з іноземних держав, щодо яких застосовано санкції.

Законопроектом пропонується визнати нові види секторальних санкцій, зокрема, заборону поширення та використання на території України юридичними особами програмних продуктів та їх складових походженням із іноземної держави, до якої застосовано санкції згідно з ЗУ «Про санкції».

Додатково обмежується доступ до електронних інформаційних ресурсів в інтернеті, які належать або контролюються особами чи організаціями, щодо яких застосовано санкції. Це стосується веб-сайтів, веб сторінок, електронних комунікаційних мереж та інформаційно-комунікаційних систем.

Але велика кількість українських підприємств продовжує користуватися російським програмним забезпеченням для керування бізнесом, не зважаючи на санкції та війну з країною-агресором. А найсумніше те, що більшість власників бізнесу не бачать у цьому загрози та сенсу для його зміни.

Інформаційна безпека підприємств є невіддільною частиною економічної незалежності нашої країни. Кіберпростір став місцем, де ведеться економічна боротьба.

Ми вкотре звертаємося до українських компаній та наголошуємо про необхідність якомога швидше почати перехід з російського програмного забезпечення на інші, безпечні для використання облікові системи.

Дмитро Попінако, CEO Innoware, експерт із впровадження міжнародних систем управління підприємствами, в інтерв’ю каналу «Прямий», прокоментував зміни до закону «Про санкції» та розповів про ризики використання ПЗ країни-агресора та як від них убезпечитись: https://youtu.be/kUF-pfs7p4I

Також у нашій статті для порталу «ДІЯ» ви можете детальніше прочитати про те, як обрати рішення, на що орієнтуватись та чому небезпечно користуватися BAS, 1C та іншими російськими обліковими системами: https://innoware.ua/yak-zaminyty-rosiyske-prohramne-zabezpechennia/

Отримати консультацію щодо переходу на ефективні  аналоги 1С та обрати рішення для вашої компанії допоможуть наші спеціалісти за тел: +38 044 490 22 20 або на info@innoware.com

Офіційні постачальники послуг