Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Працівники «АрселорМіттал Кривий Ріг» можуть пройти діагностику COVID-19 за рахунок медстрахування

У 2021 році договір з добровільного медичного страхування між «АрселорМіттал Кривий Ріг» і СК «Країна» в умовах пандемії надає працівникам підприємства нові можливості. Це діагностика коронавірусної інфекції за рахунок медстрахування.

За призначенням сімейного лікаря працівники можуть пройти діагностику в разі підозри на захворювання або вже після – за результатами лікування. Також доступна діагностика, якщо був контакт із хворим на коронавірус. Це може бути тестування методом ПЛР, ІФА, комп'ютерна томографія, лабораторні дослідження на COVID-19 (наприклад, аналіз крові). Витрати на діагностику страхова компанія покриває в межах 1000 грн на одну людину (на рік).

Щоб скористатися цією можливістю, працівнику необхідно звернутися до лікаря-координатора (890 – з мобільного). Він підбере найбільш оптимальний варіант організації діагностики в одній із клінік Кривого Рогу, з якими співпрацює СК.

Довідка
У 2021 році «АрселорМіттал Кривий Ріг» витратить на медстрахування своїх працівників понад 18,3 млн грн. Основні опції медичного страхування – стаціонарна, поліклінічна та швидка допомога, денний стаціонар, обстеження, забезпечення пацієнтів медикаментами та витратними матеріалами для лікування.

Офіційні постачальники послуг