Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практики корпоративного та фінансового права AVELLUM – серед лідерів у рейтингу IFLR1000 8 років поспіль

Нещодавно оприлюднений рейтинг IFLR1000 відзначає практики фінансового права та корпоративного права AVELLUM серед найкращих в Україні вже 8 років поспіль.

За результатами рейтингу практики банківського і фінансового права, M&A та ринків капіталу знов увійшли до 1-ї найвищої групи рейтингу (Tier 1), а практика розвитку проeктів – до Tier 3.

Позиції AVELLUM вкотре демонструють, що наша фірма є лідером у сфері корпоративних фінансів в Україні, якому довіряють найбільші та знакові трансакції.

IFLR1000 традиційно відзначив усіх партнерів AVELLUM у практиках сфери корпоративних фінансів та розвитку проектів:

  • Гліб Бондар: лідер ринку у сфері банківського і фінансового права, ринків капіталу, енергетики та інфраструктури, фінансових реструктуризацій і проектного фінансування
  • Юрій Нечаєв та Микола Стеценко: серед провідних юристів у сфері M&A
  • Максим Максименко: серед провідних юристів у сфері розвитку проектів

Ми раді повідомити, що 3 юристи AVELLUM вперше увійшли до рейтингу IFLR1000 у категорії Rising stars AVELLUM – одна з лише 3-х українських фірм з найбільшою кількістю юристів у цій категорії:

У квітні 2021 року за значні досягнення AVELLUM отримала звання "Юридична фірма року в Україні" від IFLR Europe Awards. Премією було особливо відзначено вагомий внесок AVELLUM в реформування корпоративного законодавства в Україні та приведення українських норм корпоративного права у відповідність до європейського законодавства..

IFLR1000 – це авторитетний довідник провідних фірм та юристів, що спеціалізуються з питань корпоративного та фінансового права. Рейтинги IFLR1000 складаються на підставі підтвердження трансакційної роботи, рекомендацій клієнтів фірми, а також відгуків провідних юристів у різних галузях права, та охоплюють більше ніж 170 юрисдикцій.


AVELLUM — провідна українська юридична фірма, що надає повний спектр юридичних послуг, з ключовою спеціалізацією у сферах фінансів, корпоративного права, вирішення спорів, нерухомості, податкового та антимонопольного права.

ЮРИДИЧНА ФІРМА РОКУ В УКРАЇНІ —  2021 | IFLR EUROPE AWARDS

Провідна фірма (Tier 1) у сфері корпоративних фінансів: IFLR1000 2021 — 2014
Провідна фірма (Band 1) у сфері банківського і фінансового та корпоративного права: Chambers Global 2021 — 2015
Єдина українська юридична фірма  з найвищим рейтингом  у сфері корпоративних фінансів: Chambers Europe 2021 — 2016
Tier 1 у сфері банківського і фінансового права, корпоративного права/M&A, антимонопольного права, практики приватних клієнтів, нерухомості, та будівництва, податкового та трудового права: The Legal500 

© 2021 AVELLUM — торгова марка ТОВ “Авеллум Партнерс”. Всі права захищені.

Якщо Ви не бажаєте отримувати новини/юридичні новини від AVELLUM, будь ласка, направте відповідний лист на поштову скриньку info@avellum.com.

Офіційні постачальники послуг