Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика міжнародного арбітражу Sayenko Kharenko шостий рік поспіль — серед провідних у світі згідно з рейтингом GAR 100

Новий рейтинг Global Arbitration Review в черговий раз підтвердив статус Sayenko Kharenko як однієї з найкращих юридичних фірм у світі в галузі міжнародного арбітражу. Цього року Sayenko Kharenko увійшла в рейтинг шостий рік поспіль.

Рейтинг підкреслює представлення Sayenko Kharenko інтересів широкого кола клієнтів, зокрема, інтересів держави Україна та Європейського банку реконструкції та розвитку. А також експертизу фірми у різних секторах економіки, включно зі сферою фінансових послуг, сільського господарства, телекомунікацій, фармацевтики та будівництва.

GAR 100 теж відзначив найбільші нещодавні досягнення Sayenko Kharenko. До них увійшли захист інтересів України в судовому спорі щодо Договору до Енергетичної хартії на суму 6 мільярдів доларів США, разом у партнерстві з Latham & Watkins. Крім того, завдяки зусиллям команди Sayenko Kharenko було досягнуто передачу трьох мільйонів євро в арбітражному суді ICAC для клієнта OLFA, у спорі проти латвійської компанії Olainfarm щодо довгострокового контракту на поставку лікарських засобів. А також згадано про експертні висновки Sayenko Kharenko з питань українського права в справі «Скіфське золото», у результаті чого Апеляційний суд Амстердама ухвалив знакове рішення про повернення артефактів в Україну.

Також один із клієнтів фірми високо оцінив високу якість роботи фірми, оперативність, націленість на результат, індивідуальний підхід та філософію клієнтоорієнтованості фірми.

Sayenko Kharenko високо цінує визнання GAR 100 та націлена на подальшу підтримку своєї репутації надійного партнера для клієнтів.

Офіційні постачальники послуг