Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика міжнародного арбітражу Sayenko Kharenko п’ятий рік поспіль — серед провідних у світі згідно з рейтингом GAR 100

Новий рейтинг Global Arbitration Review в черговий раз підтвердив статус Sayenko Kharenko як однієї з найкращих юридичних фірм у світі в галузі міжнародного арбітражу. Цього року Sayenko Kharenko увійшла в рейтинг вп’яте поспіль.

Рейтинг наводить слова клієнта: «ціную високу якість роботи фірми, швидкість, націленість на результат, індивідуальний підхід та клієнтоорієнтованість».

Партнер Олександр Друг коментує: «Я з гордістю стверджую, що наша практика міжнародного арбітражу протягом декількох років стабільно надає відмінні юридичні послуги. Цьогорічне включення практики до престижного рейтингу GAR 100 є ще одним підтвердженням високого професіоналізму нашої команди. Хочу щиро подякувати кожному з них за непохитну відданість своїй роботі».

Офіційні постачальники послуг