Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика боргової реструктуризації Arzinger визнана однією з найкращих у світі за версією GRR 100 2021

Arzinger увійшла до цьогорічного рейтингу Global Restructuring Review (GRR) 100, щорічного довідника провідних юридичних фірм світу з питань транскордонної боргової реструктуризації та неплатоспроможності. Це авторитетне дослідження рекомендує Arzinger вже 5-й рік поспіль.

GRR 100 формує рейтинг провідних юридичних фірм у всьому світі з питань транскордонної реструктуризації та неплатоспроможності, в якому цього року представлені 152 компанії з 36 юрисдикцій. Список було складено за результатами масштабного дослідження, проведеного редакцією Global Restructuring Review, щодо розміру та клієнтського портфоліо команд з боргової реструктуризації та неплатоспроможності в різних юридичних фірмах, їхніх клієнтів, а також обсягу та рівня складності справ, у яких вони надавали консультації.

Визнані дослідженням фірми  отримали високу оцінку за їхню "експертизу та підтверджений досвід у транскордонних справах" і визнані "найкомпетентнішими і найавторитетнішими фірмами", пропонуючи "надійну підтримку транснаціональному бізнесу".     

"Для нас велика честь отримати визнання від такого авторитетного рейтингу, як Global Restructuring Review (GRR) 100, і ми вдячні нашим клієнтам за їхню довіру та співпрацю з нами щодо найскладніших угод на ринку", – прокоментував Олександр Плотніков, партнер, керівник практики банківського та фінансового права та реструктуризації заборгованості Arzinger.

Офіційні постачальники послуг