Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Практика антимонопольного та конкурентного права Arzinger визнана серед найкращих у світі за версією GCR 100 2022

Авторитетний міжнародний рейтинг The Global Competition Review 100 відзначив Arzinger у найвищій "Елітній" категорії юридичних фірм в Україні у дослідженні на 2022 рік.

Видання зазначає, що ''Партнери Тімур Бондарєв, Сергій Шкляр та Лана Сінічкіна є співголовами практики антимонопольного та конкурентного права, яка продовжує успішно консультувати великі глобальні та національні компанії щодо повного спектру антимонопольних питань''.

У рейтингу відзначається ''велика перемога Arzinger у судовому розгляді щодо оскарження найбільшого в історії країни штрафу за картель у розмірі 240 мільйонів євро, який Антимонопольний комітет України наклав на групу тютюнових компаній''. Компанія також успішно представила провідну українську будівельну групу у Верховному Суді, який скасував накладений на компанію штраф за здійснення концентрації без попереднього дозволу, а також консультувала великі глобальні компанії під час розслідувань Антимонопольним комітетом та судового оскарження інших рішень Комітету щодо порушень.

"Для нас велика честь і радість, що наша команда знову була визнана серед провідних світових практик антимонопольного та конкурентного права. Ми вдячні нашим клієнтам за довіру'', – коментує Тімур Бондарєв, засновник і керуючий партнер Arzinger, співкерівник практики антимонопольного та конкурентного права.

GСR 100 – це щорічний комплексний рейтинг найкращих практик антимонопольного та конкурентного права, що надає кількісний та якісний аналіз юридичних фірм та економічних консультантів, які займаються найважливішими проектами з антимонопольного права у всьому світі.

Arzinger  є провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Компанія має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Офіційні постачальники послуг