Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Постраждалі від війни українські фермери отримають насіння від Фонда Говарда Г. Баффета за сприяння Соrteva Agriscience

Розраховувати на підтримку можуть власники невеликих господарств в постраждалих від російської агресії регіонах

KИЇВ, Україна – 29 травня 2023 р. – Фонд Говарда Г. Баффета запускає програму забезпечення насінням озимого ріпаку малих українських ферм у регіонах, які найбільше постраждали від повномасштабного вторгнення росії. Партнером програми в Україні стала міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience, надаючи доступ до передової генетики насіння Pioneer®.

Згідно з одинадцятим щорічним звітом про Глобальний індекс продовольчої безпеки (GFSI), розроблений компанією Economist Impact за підтримки Corteva Agriscience, який оцінює стан продовольчих систем у 113 країнах, повномасштабна війна, розв’язана росією, суттєво вплинула на глобальну продовольчу безпеку. Фонд Говарда Г. Баффета та Corteva Agriscience фокусують свої зусилля на вирішенні цієї глобальної проблеми, зокрема, через підтримку фермерів України насінням в надскладних умовах обмеженості ресурсів для польових робіт.

У програмі можуть брати участь фермери, які знаходяться в визначених регіонах, постраждалих від російського вторгнення, та обробляють до 200 га площі під озимим ріпаком. Фермери, які замовлять не менше 5 одиниць насіння Pioneer®, зможуть отримати таку ж кількість додаткових одиниць насіння Pioneer® за символічною ціною 1 грн без ПДВ. Щоб подати заявку на участь, фермерам необхідно звернутися до торгового представника Corteva Agriscience у своєму регіоні.

Говард Г. Баффет, засновник та керівник Фонду, сказав: «Україна відіграє вирішальну роль у світовому постачанні продовольства, але вторгнення росії призвело до того, що багато українських фермерів, особливо ті, хто має невеликі ферми, не мають доступу до ресурсів, необхідних для посівів. Ми раді співпрацювати з Corteva Agriscience, щоб допомогти фермерам отримати доступ до вкрай необхідного насіння, а натомість сприяти зменшенню поточної глобальної кризи продовольчої безпеки, яка посилилася через війну росії проти України».

«Corteva Agriscience протягом багатьох років працює пліч-о-пліч з українськими фермерами, знає виклики, з якими вони стикаються, і працює над тим, щоб допомогти їм у подоланні цих викликів. Компанія продовжує підтримувати Україну та надає всебічну допомогу громадам, щоб вони могли повністю відновити свою сільськогосподарську діяльність. Саме тому ми вітаємо ініціативу Фонда Говарда Г. Баффета і вважаємо честю для себе взяти участь в цій програмі, забезпечуючи фермерів нашим насінням передової генетики бренду Pioneer®», — переконаний керівник бізнесу Corteva Agriscience у Східній Європі Сергій Харін.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

Про Фонд Говарда Г. Баффета

Заснований у 1999 році, Фонд Говарда Г. Баффета є приватним сімейним фондом США, який працює над покращенням продовольчої безпеки, пом'якшенням конфліктів, підвищенням громадської безпеки та боротьбою з торгівлею людьми. Робота Фонду в Україні розпочалася у 2022 році невдовзі після повномасштабного вторгнення Росії та зосереджена на вирішенні найбільшої гуманітарної кризи в Європі з часів Другої світової війни. Робота Фонду в Україні є широкою і включає підтримку фермерів у вирішенні зростаючої продовольчої небезпеки, спричиненої конфліктом, як на місцевому, так і на глобальному рівні. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті  https://www.thehowardgbuffettfoundation.org/

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2023 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг