Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Подвійна перемога Sayenko Kharenko в Benchmark Litigation Europe Awards 2020

Сьогодні авторитетне дослідження Benchmark Litigation опублікувало імена переможців Benchmark Litigation Europe Awards 2020. Sayenko Kharenko перемогла одразу в двох категоріях: стала Фірмою року в сфері вирішення спорів, а партнера Сергія Погребного названо Юристом року в сфері вирішення спорів. Через пандемію церемонія пройшла онлайн, а переможців було оголошено на сайті дослідження.

Номінанти Benchmark Litigation Europe Awards 2020 були відібрані на  підставі дослідження для публікації Benchmark Europe в останньому кварталі 2019 року та додаткових досліджень, проведених у січні-лютому 2020 року. Benchmark Litigation – міжнародний рейтинг найсильніших юридичних фірм та юристів у сфері вирішення спорів. Дослідження ґрунтується на результатах докладних інтерв’ю з юристами та їхніми клієнтами, а також аналізі найгучніших справ у кожній із юрисдикцій, портфоліо юридичних фірм та відгуків на ринку.

Разом із Sayenko Kharenko в число номінантів на отримання престижної премії увійшли: Asters, Arzinger, Dentons, Evris, Redcliffe Partners, Василь Кісіль і Партнери і Ілляшев та Партнери.

Партнер Сергій Погребной коментує: «За останній рік ми значно посилили та розширили нашу команду новими визнаними на ринку партнерами і радниками, що дозволило нам надавати клієнтам послуги ще більш високої якості. Я вітаю команду з черговою перемогою і дякую за неймовірні професіоналізм, працездатність і самовіддачу. Ваша робота принесла нашу загальну нагороду і, безумовно, допомогла мені отримати звання Юриста року в рейтингу».

Офіційні постачальники послуг