Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Піреус Банк підтримує оновлення енергетичної інфраструктури України

Піреус Банк з гордістю об'єднав зусилля з 17 іншими провідними фінансовими установами, підписавши Меморандум про банківське кредитування проектів з оновлення енергетичної інфраструктури. Цей важливий крок підтверджує непохитну прихильність банку до фінансування розвитку розподіленої та відновлюваної енергетики, а також енергоефективних технологій.

Ця ініціатива не лише має вирішальне значення для національної безпеки, але й відкриває нові шляхи для всебічного розвитку енергетики в Україні. Меморандум було підписано під час престижного банківського форуму, організованого "Економічною правдою" (посилання).

Для посилення цієї ініціативи Національний банк України спростив вимоги до кредитування енергетичного сектору, уряд розширив державну підтримку, а банківський сектор готовий фінансово підтримати ці трансформаційні проекти.

"Наш внесок у забезпечення стійкості української економіки в ці складні часи відкриває безпрецедентні можливості для сталого розвитку енергетичного сектору", — зазначив Янніс Кіріакопулос, голова правління Піреус Банку (тег).

Фінансування буде доступне для підприємств, що займаються будівництвом сонячних, вітрових, біогазових, газотурбінних та газопоршневих електростанцій, а також промислових акумуляторів та когенераційних установок. Мікро- та малі підприємства також можуть отримати кредити на встановлення енергоефективних дверей/вікон, сонячних панелей тощо.

Суми кредитів залежать від сегменту бізнесу:

  • Мікробізнес: До 0,5 млн євро
  • Малий бізнес: 1-1,5 млн євро
  • Середній та великий бізнес: 10-25 мільйонів євро

Клієнти мають зробити внесок від 10% до 50%, залежно від розміру проекту, вартості обладнання та інших факторів. Кредити надаватимуться на строк до 5-7 років.

Разом ми можемо створити майбутнє енергетичної незалежності України!

Офіційні постачальники послуг