Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Підготовчий курс школи Vodafone Big Data Lab стартував онлайн попри блекаут

Підготовчий курс школи Vodafone Big Data Lab стартував онлайн попри блекаут

Непроста ситуація з електроенергією, водопостачанням та зв’язком не змогла зменшити жагу українців до отримання нових знань у перспективній високотехнологічній галузі data science. Минулого тижня у школі Vodafone Big Data Lab розпочалось навчання на підготовчому курсі. Усі заплановані на тижні заняття вдалось провести.

Зі 112 заявок, поданих на курс, відібрано 50 найкращих кандидатів. За результатами співбесід з ними організатори і викладачі курсу вибрали 20 студентів, які протягом наступного місяця вчитимутся на підготовчому курсі.

Підготовчий курс надає базові знання з математики та програмування, яких буде достатньо для навчання на основному курсі школи Big Data Lab, що стартує у січні наступного року. Навчання  триватиме чотири тижні і проходить щовівторка, щочетверга і щосуботи онлайн. Загалом підготовчий курс налічує 48 лекційних годин.

Після закінчення підготовчого курсу студенти будуть розбиратись в основах математики для аналітиків: обчислювати похідну, первісну та невизначений інтеграл. Також студенти отримають навички у середовищах розробки на Пайтоні, познайомляться з основними типами даних, функціями, бібліотеками та основами об´єкторієнтованого програмування.

Безперервний і продуктивний процес навчання під час обстрілів та відключеннь інфраструктури став можливий завдяки ряду резервних механізмів:

  • ментори забезпечені засобами подовження автономної роботи
  • за відсутності на лекції, cтуденти можуть передивлятись матеріали у запису
  • відкрито додаткові канали для консультацій з менторами по кожному предмету

Набір на основний курс Vodafone Big Data Lab продовжується. Старт занять заплановано на 17 січня 2023 року.

Подати заявку на вступ можна на сайті bigdatalab.com.ua

---

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone
Пресслужба
press@vodafone.ua

Про Big Data Lab
Big Data Labце комплексний інтенсивний курс з підготовки data science спеціалістів, який передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін, доменну експертизу і практику з реальними великими даними Vodafone.

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, зокрема мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 21 країні та має партнерські угоди з операторами 47 країн. Станом на 30 вересня 2022 року Vodafone надає послуги понад 300 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 28 мільйонам користувачів фіксованого інтернету, 22 мільйонам користувачів ТВ-послуг та об’єднує понад 159 мільйонів IoT пристроїв і платформ. Більш детальна інформація на сторінці: www.vodafone.com.

Vodafone Україна – провідна українська телеком компанія, що надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G, фіксованого зв’язку та інтернету. Інвестиції Vodafone у період активного будівництва мереж швидкісного в 2015 – 3 кв. 2022 року перевищили 34 млрд грн. Рекордні інвестиції дозволили забезпечити технологічне лідерство й розвивати нові технологічні послуги – Інтернет речей (IoT), технології та рішення для Smart City, аналітика великих даних, фінтех послуги, хмарні сервіси. В Україні послугами Vodafone користуються 15,8 млн клієнтів. З грудня 2019 року Vodafone Україна входить до складу NEQSOL Holding.

Про NEQSOL Holding

NEQSOL Holding – це диверсифікована група компаній, що працюють у різних галузях і країнах. Основні напрями діяльності: нафтогазова, телекомунікаційна, високотехнологічна і будівельна галузі.

Група компаній працює у Великій Британії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані, ОАЕ та інших країнах.

Наприкінці 2020 року у зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу в Україні холдинг відкрив представництво в Україні.

Офіційні постачальники послуг