Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Перша школа сталого розвитку від Schneider Electric

Перша школа сталого розвитку від  Schneider Electric

  • Програма з трьох частин, початково розроблена для співробітників компанії Schneider Electric, тепер доступна безкоштовно для всіх компаній по всьому світу
  • Навчання у школі допоможе підготувати свій бізнес до майбутнього та прискорити процес декарбонізації

Schneider Electric, лідер в галузі цифрової трансформації енергоменеджменту та автоматизації, повідомляє про відкриття Школи сталого розвитку Schneider Electric та початок набору на навчання. Безкоштовна цифрова платформа пропонує серію інтерактивних курсів, спрямованих на те, щоб надати компаніям і професіоналам знання та навички, необхідні для підвищення ефективності сталого розвитку.

Програма з трьох частин, яка вперше була запущена для співробітників компанії, щоб навчити персонал Schneider Electric краще підтримувати партнерську екосистему компанії, тепер доступна для професіоналів та компаній будь-якого розміру, що дає їм змогу зробити перший крок до більш сталого майбутнього.

Декарбонізація економіки – це можливість для бізнесу

Паризька угода 2015 року викликала в економіці рух за скорочення або припинення викидів вуглецю. Нещодавнє опитування Gartner продемонструвало, що 87% бізнес-лідерів очікують, що їхні витрати на сталий розвиток зростуть у наступні два роки.

Але попри велику прихильність щодо вирішення питань з декарбонізації, значна прогалина в знаннях і навичках залишається перешкодою для прогресу. Крім того, компанії все більше покладаються на партнерів, які мають досвід у сфері сталого розвитку, щоб підтримати їх у декарбонізації в їхніх операціях.

Schneider Electric працює як компанія, що має вплив, ставлячи стійкий розвиток в основу свого бізнесу, щоб досягти позитивного, тривалого впливу на планету та суспільство. Завдяки концепції Electricity 4.0 в основі навчальної програми, Школа сталого розвитку доповнює та зміцнює це зобов’язання, підтримуючи партнерів у прискоренні кліматичних заходів за трьома основними напрямками: Стратегія, оцифрування і декарбонізація.

Визнаючи, що малим і середнім підприємствам часто не вистачає знань та інструментів, необхідних для встановлення кліматичних цілей, вимірювання таких показників, як викиди вуглецю, та їхній вплив, для проведення порівняльного аналізу та оприлюднення прогресу, комплексна навчальна платформа розроблена, щоб допомогти різним підприємствам розпочати процес декарбонізації.  Складаючись з трьох розділів, ця платформа охоплює різні теми, від енергоефективності та відновлюваних джерел енергії, до економіки замкнутого циклу та сталого транспорту.

  • Розділ 1: Розуміння сталого розвитку та ризиків, пов’язаних з цим [прийняття заявок відкрито]
    • У першому розділі учасники знайомляться з основами сталого розвитку, науковими підходами та загальним сприйняттям. Вони дізнаються, чому для компаній вкрай важливо серйозно ставитися до екологічних, соціальних факторів і факторів управління (ESG).
  • Розділ 2: Про те, як діяти відповідно до принципів сталого розвитку компанії [Запуск у третьому кварталі 2023 р.]
    • У другому розділі увагу зосереджено на тому, як малі та середні підприємства можуть розробити стратегію декарбонізації, включаючи інформацію про прості у застосуванні інструменти, які можуть допомогти їм у декарбонізації власної діяльності та діяльності своїх клієнтів.
  • Розділ 3: Використання навичок сталого розвитку для збільшення можливостей для бізнесу [Запуск у першому кварталі 2024 р.]
    • У третьому розділі коротко викладено основні знання та інструменти, які вивчаються в рамках програми – від енергоефективності до декарбонізації – щоб допомогти учасникам застосувати теорію на практиці.

«Школа сталого розвитку для партнерів — це наш наступний великий крок, щоб довести, що компанії можуть не лише вести бізнес, який є кращим для планети, але також можуть істотно покращити свою ефективність завдяки цьому», — зазначив Соруш Керадманд, керівник відділу сталого розвитку партнерів у Schneider Electric.  «Ми з гордістю оголошуємо про запуск наших нових онлайн-курсів, які розроблені, щоб навчати та надихати окремих людей і організації на впровадження екологічних практик. Збалансоване ресурсокористування — в самому серці нашого бізнесу, і ми віримо, що освіта є ключем до зміни та створення більш невиснажливого майбутнього».

Щоб розпочати свою подорож до сталого розвитку, зареєструйтеся в Школі сталого розвитку Schneider Electric тут.


Про Schneider Electric

Мета Schneider — надати всім можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес  і сталий розвиток для всіх. Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній. Ми є прихильниками відкритих стандартів і екосистем партнерства, які пристрасно ставляться до наших спільних цінностей «Значущий цілі», «Включеності» та «Розширених можливостей».

www.se.com\ua

Офіційні постачальники послуг