Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Перейти на контрактний тариф Київстар тепер можна віддалено

Обрати контракту форму обслуговування стало ще простіше – тепер можна замовити безкоштовну курєрську доставку SIM-карти та договору по всій території України. Скористатися послугою можуть як теперішні абоненти Київстар, так і нові клієнти, які вирішили приєднатися до мережі національного телеком-оператора.

Для цього достатньо обрати вигідний контрактний тариф у інтернет-магазині Київстар за посиланням shop.kyivstar.ua та оформити доставку. Під час її підтвердження абоненти зможуть одразу внести всі необхідні дані для укладання договору* і отримають вже заповнений документ для підписання. Доставку здійснять у зручний для абонента час за попереднім узгодженням.

Абоненти можуть обрати один із тарифів «Smart», у яких надається безлімітний мобільний інтернет**, безлім для дзвінків у мережі, від 120 до 3000 хвилин для дзвінків на інші номери по Україні, а також за кордон***; фіксований інтернет та інші послуги без додаткової плати.

Серед переваг контрактного обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у цьому місяці, а сплачувати у наступному. І, звісно, значно вищий рівень захисту  номеру та SIM-карти, адже всі операції з ними може здійснювати лише ідентифікований власник. Це особливо актуально, якщо до номера прив’язані онлайн-банкінг, профілі в соціальних мережах тощо.

*Для підписання договору необхідно надати паспортні дані та ІПН. Всі дані обробляються та захищаються оператором згідно з вимогами діючого законодавства України.

**У тарифі «Smart» - безлімітний інтернет для 45 додатків згідно з умовами тарифу; для тарифів Smart+, Smart Max та Smart Business - безлімітний інтернет для всіх сервісів.

***Хвилини діють також для дзвінків на номери мобільного та фіксованого зв’язку у Польщі, Італії, Німеччині, Чехії та РФ. За даними Київстар, майже 90% усіх дзвінків за кордон абоненти здійснюють саме в ці країни.

Офіційні постачальники послуг