Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Перебудова освітнього ландшафту: Sayenko Kharenko ініціює діалог між бізнесом та університетами

У рамках відзначання свого 20-річчя провідна юридична фірма Sayenko Kharenko 19 вересня 2024 року провела важливу дискусійну панель на тему «Роль бізнесу в розвитку профільної освіти та підготовці кадрового резерву». Захід підкреслив прагнення фірми сприяти розвитку правової та освітньої галузей країни.

Панельна дискусія зібрала експертів з академічної сфери та бізнесу для обговорення актуальних викликів та можливостей у сфері освіти. Серед учасників панелі були:

  • Володимир Венгер, декан факультету правничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія»
  • Світлана Хилюк, директорка Школи права Українського католицького університету
  • Олена Гордієнко, керівниця напрямку корпоративних програм та тренінгів Sigma Software University
  • Людмила Долгоновська, керівниця служби президента Американського університету Києва

Модератором дискусії виступив Олександр Ніколайчик, партнер Sayenko Kharenko.

У ході дискусії учасники обговорили ключові проблеми, з якими стикається освітній сектор України. Особлива увага була приділена виклику «відтоку мізків» та розробці стратегій утримання талантів в країні. Експерти наголосили на важливості інвестицій бізнесу в освіту та його ключовій ролі у формуванні освітніх програм, що відповідають сучасним потребам ринку праці. Також було підкреслено необхідність трансформаційного підходу до освіти з огляду на сучасні глобальні та національні виклики.

«Сьогодні, як ніколи раніше, бізнес має відігравати активну роль у формуванні освітнього ландшафту України», — зазначив Олександр Ніколайчик. «Співпраця між бізнесом та освітніми установами є ключовою для підготовки фахівців, здатних відповідати на виклики сучасного світу та сприяти розвитку нашої країни».

Захід підкреслив незмінну відданість Sayenko Kharenko не лише юридичній досконалості, а й активній участі у формуванні майбутнього України через освіту та міжгалузеву співпрацю.


Про Sayenko Kharenko

Sayenko Kharenko — провідна юридична фірма України, що надає повний спектр юридичних послуг. За 20 років своєї діяльності фірма заслужила репутацію надійного партнера серед клієнтів та визнання міжнародної юридичної спільноти.

Офіційні постачальники послуг