Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Парламент прийняв законопроект №5865 про внесення змін до Закону України “Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків”

Парламент прийняв законопроект №5865 про внесення змін до Закону України “Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків”

Американська торговельна палата в Україні вітає прийняття Верховною Радою України проекту Закону №5865 «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків» та деяких інших законодавчих актів України щодо регулювання та нагляду на ринках капіталу та організованих товарних ринках» (законопроект) 22 лютого 2024 року.

Цей законопроект спрямований на побудову ефективної системи регулювання на вітчизняному ринку капіталу, зокрема, шляхом суттєвого розширення повноважень Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та надання їй права розслідувати правопорушення на ринках капіталу. Експерти компаній-членів Палати послідовно надавали свої зауваження та пропозиції до низки його положень, частина з яких була врахована у фінальній редакції законопроекту.

Палата вдячна народним депутатам за прийняття цього законопроекту з урахуванням пропозицій бізнес-спільноти, а також експертам компаній-членів Палати за професійну підтримку в процесі його розробки. Сподіваємося на успішну імплементацію нововведень, передбачених законопроектом.

Офіційні постачальники послуг