Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Освітні програми допомагають фермеркам покращити виробництво продуктів харчування

Освітні програми, розроблені спеціально для фермерок, можуть зменшити рівень гендерної дискримінації в сільському господарстві, почули слухачі під час сесії «Різноманітність та інклюзія» на щорічному заході Європейського інституту інновацій та технологій в галузі продуктів харчування EIT Food Annual Event, який відбувся в Брюсселі в жовтні 2022 року і зібрав майже 800 експертів продовольчої системи. Учасники заходу дізналися про програму TalentA, яку впроваджує міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience, як один з найкращих прикладів зусиль бізнесу в цьому напрямку

За оцінками Міжнародної організації праці, жінки становлять 41% світової сільськогосподарської робочої сили, а в країнах, що розвиваються, це співвідношення ще більше. За даними ФАО, якби фермерки мали такий самий доступ до ресурсів, як і чоловіки, вони могли б збільшити врожайність на своїх фермах на 20-30%, потенційно зменшивши кількість голодуючих у світі на 150 мільйонів.

Гендерна дискримінація сприймається як широко поширена в галузі, з деякими відмінностями між країнами, але на значному рівні скрізь. Згідно з дослідженням компанії Corteva  «Глобальні жінки в сільському господарстві» в середньому 66% жінок у всьому світі погоджуються з твердженням, що гендерна дискримінація є проблемою в сільському господарстві. Як крок до досягнення гендерної рівності, у 2019 році Corteva заснувала освітньо-грантову програму TalentA, яка наразі впроваджується в Іспанії, Португалії, Україні, Румунії, Угорщині, Польщі та Аргентині і нараховує майже 800 учасниць.

«У Corteva ми визнаємо силу різноманітності фермерів у всьому світі, яка збагачує нашу галузь кращими можливостями для зростання. І ми бачимо, що участь у таких програмах, як TalentA, допомагає фермеркам стати впевненішими у своїй роботі та покращувати результати бізнесу. Вони також починають краще розуміти потреби своїх громад і тісно співпрацювати з ними. Ми заохочуємо всіх учасників ланцюгу постачання продуктів харчування ширше дивитися на тему різноманітності та інклюзії та працювати разом, щоб допомогти фермеркам розвиватися», – сказала під час заходу EIT Food Annual Event Анна Бабіч, менеджерка із корпоративних комунікацій у Центральній та Східній Європі Corteva Agriscience.

Як приклад прагнення фермерок постійно вдосконалювати свої знання, спікер навела українських учасниць програми TalentA у 2022 році, яка спрямована на те, щоб надати жінкам навички кризового менеджменту, необхідні для організації роботи під час війни, що триває в країні. «Маючи труднощі з доступом до онлайн-навчання і живучи з постійними повітряними тривогами, навіть в окупації, вони знаходять спосіб приєднатися до занять через VPN, часто з бомбосховищ, і, незважаючи на все, вони прагнуть розвивати себе та свій бізнес, а також підтримувати спільноти. Жінки-фермерки мріють та сподіваються, вони сміливі, вони є агентами позитивної трансформації суспільства», – додала Анна.


Про Corteva Agriscience

Corteva Agriscience — це публічна, глобальна, винятково сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найповніше портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності. Будучи представленою одними з найвідоміших брендів у сільському господарстві та маючи провідний у галузі портфель продуктів та технологій, що має значні можливості до зростання, компанія прагне працювати з зацікавленими сторонами всієї продовольчої системи, виконуючи своє зобов’язання збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь. Corteva Agriscience стала незалежною публічною компанією 1 червня 2019 року. Раніше компанія була сільськогосподарським підрозділом DowDuPont. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті www.corteva.com.ua

Слідкуйте за Corteva Agriscience у FacebookInstagramLinkedInTwitter та YouTube.

™ ® Торгові марки Corteva Agriscience та її афілійованих структур. ©2022 Corteva

Контакти:

Відділ корпоративних комунікацій - Центральна і Східна Європа

ceecom@corteva.com

099 0800216

Офіційні постачальники послуг