Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Організація Accounting for Sustainability (A4S) випускає третє видання «Навігація у світі звітності»

Організація Accounting for Sustainability (A4S) випускає третє видання «Навігація у світі звітності»

Організація Accounting for Sustainability (A4S) опублікувала третє видання посібника «Навігація у світі звітності».

Цей посібник підсумовує останні ключові зміни в корпоративній звітності, що стосуються тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності, пов'язаної зі сталим розвитком, доступний за посиланням.

Цей посібник підсумовує останні ключові події у сфері корпоративної звітності щодо тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності зміни в корпоративній звітності, що стосуються тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності, пов'язаної зі сталим розвитком. Він буде корисним для фахівців у сфері фінансів, які відповідають за корпоративну звітність на різних рівнях (наприклад, підготовка, обчислення даних або дотримання вимог), а також на посадах, які охоплюють такі сфери як внутрішній і зовнішній аудит, управління ризиками, управління, стратегія та зв'язки з інвесторами.

Також посібник показує, як звітність зі сталого розвитку та зростаючий попит інвесторів та інших зацікавлених сторін щодо інформації з екологічних, соціальних та управлінських питань (ESG) впливають на роль бухгалтера та формують майбутнє корпоративної звітності. У ньому також висвітлено як ця тема, ймовірно, розвиватиметься в майбутньому, і надано корисні посилання на додаткові джерела інформації.

Цей посібник був вперше опублікований в липні 2021 року, а потім оновлений у червні 2022 року та листопаді 2023 року, враховуючи останні зміни.

Звертайтеся до нас у разі виникнення додаткових питань.

Джерело: BDO Global

Завантажити: Navigating the Reporting Landscape (Third Edition) (bdo.ua)

Офіційні постачальники послуг