Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Опитування про стан управління змінами та активність використання цих практик в Україні

Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні про стан управління змінами та активність використання цих практик в Україні. На базі результатів опитування буде укладено  дослідження реального стану впровадження проєктів змін. Проєкт реалізує українська філія міжнародної Асоціації Професіоналів з Управління Змінами ACMP Ukraine спільно з EY Україна.

Мета: зрозуміти та проаналізувати тенденції впровадження проєктів змін зараз в Україні, систематизувати ризки та труднощі при їх впровадженні, визначити підходи та методології управління змінами.

В рамках цього опитування ACMP Ukraine та EY Україна запрошують поділитися вашим досвідом та практиками щодо:

  • змін, що відбулись в діяльності вашої компанії та труднощі при їх впроваджені;
  • підходів та методології управління змінами, що використовуються у вашій компанії.

Взяти участь в опитуванні запрошуються керівники, проєктні та change managers, консультанти, усі, хто впроваджує проєкти змін.

Посилання на опитування: https://globaleysurvey.ey.com/jfe/form/SV_3HOtNhKqXAAHeg6

Збір даних триватиме до 30 вересня 2023 року включно.

Усі, хто заповнять анкету отримають звіт-дослідження безкоштовно. ACMP Ukraine також пропонує проведення презентації результатів дослідження для зацікавлених компаній-членів ACC.

EY Україна гарантує конфіденційність ваших відповідей: результати будуть представлені в узагальненій формі (без відображення індивідуальних відповідей).

Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся до Володимира Дунаєва та команди EY за електронною адресою EYSurvey@ua.ey.com.

Результати дослідження допоможуть нашій країні на шляху відбудови та сприятимуть швидкому прийняттю змін у розвитку України. Приєднуйтеся!

Офіційні постачальники послуг